Service-technieker blusmiddelen in de regio: Oudenaarde/Kortrijk/Kruishoutem

Smeba-Fire BVBA, onderdeel van de Moyne Roberts Group, biedt in haar service-en handelspakket alles op het gebied van brandbeveiliging in heel Nederland en België.

In verband met de sterke groei van onze onderneming in België, gevestigd in Heist-op-den-Berg, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie

SERVICE-TECHNIEKER BLUSMIDDELEN

in de regio:

Oudenaarde/Kortrijk/Kruishoutem

Wat betekent dit?
Jij voert inspectie-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit aan draagbare blusmiddelen, brandslanghaspels en automatische blusinstallaties op locatie. Jij rapporteert jouw bevindingen en brengt adviezen uit aan klanten. Het verwerven van vervangings- en verkoopopdrachten behoort ook tot jouw takenpakket. De werkzaamheden worden verricht vanuit een volledig ingerichte servicewagen.

Wat moet jij in huis hebben?
Uiteraard ben jij woonachtig in de regio Oudenaarde/Kortrijk/Kruishoutem.
Verder dien jij een technische vooropleiding te hebben genoten (minimaal 3e graad secundair onderwijs). Wanneer jij in het bezit van een VCA-diploma en/of een
BA 4-diploma, is dat een duidelijke pré.
Vanzelfsprekend moet jij in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (B).
Verder dien jij absoluut zelfstandig te kunnen werken, moet jij een klantvriendelijke instelling hebben, beschikken over goede contactuele en commerciële vaardigheden en is flexibiliteit onontbeerlijk.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime functie, binnen een prettige, collegiale werksfeer in een vlakke, informele organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij degene die wij zoeken?
Mail dan jouw sollicitatie met CV naar Smeba Fire BVBA,
t.a.v. mw. K.A. Landegent – HR Manager,
Emailadres: Karin.Landegent@moyneroberts.de
(zie ook onze website www.smeba-fire.be)

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.