Service-technieker blusmiddelen voor diverse regio’s in België

 

Smeba-Fire BVBA, onderdeel van de Moyne Roberts Group, biedt in haar service- en handelspakket alles op het gebied van brandbeveiliging in heel Nederland en België.

In verband met de sterke groei van onze onderneming in België, gevestigd in Heist-op-den-Berg, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie

SERVICE-TECHNIEKER BLUSMIDDELEN

Voor diverse regio’s in België

Wat betekent dit?
Jij voert inspectie-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit aan draagbare blusmiddelen, brandslanghaspels en automatische blusinstallaties op locatie. Jij rapporteert jouw bevindingen en brengt adviezen uit aan klanten. Het verwerven van vervangings- en verkoopopdrachten behoort ook tot jouw takenpakket.
De werkzaamheden worden verricht vanuit een volledig ingerichte servicewagen.

Wat moet jij in huis hebben?
Uiteraard ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs. Een technische vooropleiding is gewenst (3e graad secundair onderwijs), maar meer nog is technisch inzicht noodzakelijk net als een heldere en duidelijke manier van communiceren met het oog op klantencontact en advisering. Verder vind jij het leuk en ben jij in staat om zelfstandig te werken, waarbij jij gebruikt maakt van moderne (communicatie)middelen zoals een iPhone en een tablet.
Wij zijn bereid om te investeren in opleidingen zoals VCA en BA4.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime functie, binnen een prettige, collegiale werksfeer in een vlakke, informele organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij degene die wij zoeken?
Mail dan jouw sollicitatie met CV naar Smeba Fire BVBA,
t.a.v. mw. K.A. Landegent – HR Manager,
Emailadres: Karin.Landegent@moyneroberts.de
(zie ook onze website www.smeba-fire.be) 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.