Service-Technieker Blusmiddelen

 

 

Smeba-Fire BVBA, onderdeel van de Moyne Roberts Group, biedt in haar service- en handelspakket alles op het gebied van brandbeveiliging in heel Nederland en België.

In verband met de sterke groei van onze onderneming in België, gevestigd in Heist-op-den-Berg, zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie;

SERVICE-TECHNIEKER BLUSMIDDELEN 

Wat ga je doen?
Je voert inspectie-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit aan draagbare blusmiddelen, brandslanghaspels en automatische blusinstallaties op locatie. Je rapporteert jouw bevindingen en brengt adviezen uit aan klanten. Het verwerven van vervangings- en verkoopopdrachten behoort ook tot jouw takenpakket.
De werkzaamheden worden verricht vanuit een volledig ingerichte servicewagen.

Wat breng je mee?
Een technische vooropleiding is gewenst (3e graad secundair onderwijs), maar veel belangrijker nog is technisch inzicht/affiniteit, een klantvriendelijke houding en een heldere en duidelijke manier van communiceren en adviseren richting onze klanten. Je spreekt Nederlands en Frans. Je bent ondernemend, zelfstandig, gedreven en denkt als echte ambassadeur van Smeba mee met onze klanten. Ben je niet in het bezit van de vereiste vakdiploma’s (VCA en BA4)? Wij investeren graag in jouw ontwikkeling!

Wat bieden we je?
Wij bieden een fulltime en zelfstandige functie in een informele en dynamische organisatie met een informele en collegiale werksfeer. Verder bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een marktconform salaris, bonusregeling, (jaarlijkse) scholingsmogelijkheden, 24 verlofdagen en 13 adv dagen, IPhone en een bedrijfsauto.

Heb je interesse?
Stuur dan direct je motivatie en CV naar hrm@smeba.nl t.a.v. Coëtte Stevens