Over Smeba-Fire BVBA

Smeba-Fire BVBA is onderdeel van de Moyne Roberts groep Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wijchen bij Nijmegen in Nederland. Smeba heeft geheel Nederland en Belgie als werkgebied. Vanuit de diverse vestigingen bieden we onze klanten 24-uurs service.

Smeba-Fire BVBA bestaat sinds 2009. De gestage groei heeft er toe geleid dat Smeba in Nederland met 120 personen werkt aan uw veiligheid. Met de overname door Moyne Roberts is Smeba-Fire BVBA in staat nog betere service te bieden. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de garantieperiode van maar liefst 5 jaar op de brandblussers.

Smeba-Fire BVBA  is actief op de zakelijke en particuliere markt. We beveiligen kleine en grote objecten. Dat kan variëren van vliegvelden tot fabriekshallen. Maar ook winkelpanden, scholen en kantoren worden door Smeba-Fire BVBA beveiligd tegen brand. Daarnaast zijn we actief op de evenementenmarkt.

Smeba-Fire BVBA heeft een geheel eigen filosofie over service. In dat kader is Smeba-Fire BVBA de laatste jaren meer gericht op de eindgebruiker in het industrieel, midden- en kleinbedrijf. Producten voor nieuwbouwprojecten, zoals brandslanghaspels, worden frequent afgenomen door installatiebedrijven. Smeba bezoekt jaarlijks meer dan 25.000 locaties. Op die locaties voeren we circa 300.000 controles uit op bluseenheden. Deze controle voldoet aan de van overheidswege vastgestelde norm REOB88.

De kernbegrippen van Smeba-Fire zijn:

  • Betrouwbaarheid onder alle omstandigheden
  • Gebruiksgemak
  • Veiligheid
  • Duurzaamheid (vijf jaar garantie)
  • Oog voor het milieu

Met de overname door Moyne Roberts, welke haar thuisbasis heeft in Ierland en ook gevestigd is in Groot Britannië, is Smeba en Smeba-Fire in staat om ook in de rest van Europa te expanderen. Zo is Smeba op dit moment ook al actief in Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg.

Meer over Moyne Roberts?

Moyne Roberts